2022. augusztus 13., Ipoly

Riasztó

#drog #kábítószer #letartóztatás #tarnalelesz

Jenő bedrogozva, tablettákkal és fehér porral az autójában kocsikázott Tarnaleleszen, aztán jöttek a rendőrök

Barna Benedek 2021.07.09. 13:22

A férfi immár letartóztatásban várhatja a következményeket.

 

Az egri rendőrök több száz tablettát, kábítószergyanús anyagokat és a porciózáshoz szükséges eszközöket foglaltak le egy budapesti sofőrtől, akinek még a tesztje is pozitív lett – számolt be pénteken a police.hu.

 

Mint írják, az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szerdán vette őrizetbe a budapesti lakost, akit aznap 21 óra 30 perc körül igazoltattak a rendőrök Tarnalelesz belterületén, amint személygépkocsival közlekedett.

A 44 éves férfi autójában több mint 100 darab tablettát, közel 400 darab, különböző méretű, önzáró tasakot, kábítószergyanús fehér port és növényi származékot, a kiméréshez használt mérleget és növényőrlőt is találtak, melyeket lefoglaltak.

K. Jenőt előállították az Egri Rendőrkapitányságra, ahol a kábítószer-gyorstesztje pozitív értéket mutatott. A nyomozó hatóság kábítószer birtoklásának gyanúja miatt hallgatta ki a férfit, továbbá a letartóztatását kérték, amit aztán a bíróság pénteken elrendelt.

N3641181
Kép forrása: police.hu

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló