2024. április 26., Ervin

Riasztó

#betőrés #felnémet

Betöréses lopások miatt intették óvatosságra a felnémetieket

Barna Benedek 2022.08.29. 14:32

A körzetet képviselő Bódi Zsolt arra kérte a helyi lakosságot, hogy ügyeljenek az ajtók bezárására.

 

Az elmúlt két hétben több betöréses lopás volt Eger Felnémet városrészében – jelezte közösségi oldalán a körzet képviselője, Bódi Zsolt, aki az esetek kapcsán a posztjában óvatosságra intette a helyieket.

 

Az önkormányzati képviselő azt írta, tájékoztatást kért a rendőrségtől, és megtudta: minden bejelentett ügyben folyik a nyomozás, vannak gyanúsítottak is, de a jelenlegi szakaszban a a hatóság nem adhatott több felvilágosítást az ügyekről.

A rendőrség kérése, hogy minden gyanús esetet jelenteni kell a 112-es segélyhívón! Valószínűleg először felderítik a terepet a tolvajok! Tehát ha ismeretlen embert vagy embereket látunk a lakókörnyezetünkben mozogni, nézelődni, azonnal értesítsük a rendőrséget! Segítséget nyújthat a későbbiekben egy idegen autóról  készítet fénykép, amin jól látszik az autó rendszáma és típusa is.

– írta Bódi Zsolt.

 

A képviselő mindenkit arra kért, hogy zárja az ajtókat, garázsokat, melléképületeket, ne hagyjon értékes tárgyakat szem előtt.

 

 

(Az indexfotó illusztráció, forrása: pixabay.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló