2023. december 9., Natália

Riasztó

#testi sértés #bíróság #garázdaság

Balhét provokált egy férfi Recsken, eltörték az állkapcsát

Székely Zoárd 2022.06.07. 10:44

Hatvanban pedig egy 17 éves törte el egy kisfiú lábát.

 

Súlyos testi sértéssel vádolja az Egri Járási Ügyészség azt a 24 éves elkövetőt, aki még 2020 nyarán bántalmazott egy férfit Recsken, az utcán. Az áldozat sem volt teljesen vétlen az ügyben, mivel korábban ő provokált konfliktust a vádlott rokonaival, ám amikor ez a vita kezdett tettlegessé fajulni, abba már a fiatalember is kéretlenül beavatkozott,

és ököllel olyan erővel vágta fejen a férfit, hogy annak eltörött az állkapcsa.

A vádhatóság próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés mellett indítványozta, hogy a heves vérű elkövetőt a bíróság a próbaidő tartamára helyezze pártfogó felügyelet alá.

 

Hatvanban egy kamasz törte el egy kisfiú lábát

 

Szintén súlyos testi sértést követett el garázda módon egy fiatalkorú 2019 októberében Hatvanban. Az akkor 17 éves fiú a Meszlényi hídnál lévő parkba csalta kiskorú ismerősét, akit ott, a közterületen kért számon azért, mert szerinte valótlan dolgokat állított róla a baráti körében.

A megszeppent fiú menekülni próbált, de vallatója utolérte, és ököllel leütötte, emiatt a kisfiú elesett és eltörte a lábát.

Az elkövető ezután beismerő vallomást csikart ki szenvedő áldozatából, melyet mobiltelefonjával rögzített.

 

A központi járási ügyészség súlyos testi sértéssel vádolja a fiút, akivel szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló