2024. április 25., Márk

Riasztó

#tolvaj #tarnabod

Apja haláláról hazudott a nagynénjének egy tarnabodi férfi, hogy az ijedséget kihasználva ellophassa a kiszemelt TV-t

Nagy Donát 2022.06.23. 09:47

Legalább annyi öröm van a történetben, hogy a halálhír nem volt igaz.

A Hevesi Járási Ügyészség egy 29 éves tarnabodi férfit vádol azzal, hogy a nagynénjétől lopott, mégpedig "erkölcsileg külön is kifogásolható" előzmények után.

 

A vádlott 2021. augusztus 23-án este megjelent a sértett házánál, ahol azt hazudta a rokonának, hogy haldoklik a testvére (aki egyben az ő édesapja), ezért kérte, hogy rohanjon hozzá, ha még életben akarja látni.

A megrémült nagynéni erre csapot-papot otthagyva futott el otthonról, amit az unokaöccse arra használt ki, hogy a házból magával vigye a tévékészüléket, valamint rokona otthon felejtett mobiltelefonját.

A járási ügyészség a terheltet kisebb értékre elkövetett lopás vétségével vádolja, és vádiratában azt indítványozta, hogy vele szemben a bíróság végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetést szabjon ki, emellett kötelezze őt kártérítés megfizetésére is.

 

Címlapképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló