2021. június 24., Iván

Riasztó

#rendőrség #felsőtárkány #ittas sofőr

A hét balekja az egri férfi, aki ittas volt, jogsi nélkül vezetett, a kocsiját pedig már korábban kivonták a forgalomból

Szabadi Szabolcs 2021.06.05. 11:17

Persze hogy összeakadt a rendőrökkel.

Minden nap kapunk egy összesítést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságtól, amelyben röviden összefoglalják az előző nap fontosabb történéseit, baleseteit, intézkedéseit. 

 

Ebből az összesítőből derül ki, hogy pénteken igencsak rosszul járt egy felsőtárkányi férfi, aki azonban mindent meg is tett azért, hogy szerencsétlenül alakuljon a napja. Mint írják, a helyi körzeti megbízott péntek este 22 óra 51 perckor ellenőrzött Felsőtárkányban, a Dózsa György úton egy rendszám nélküli személygépkocsit. Az intézkedéskor kiderült, hogy a 28 éves sofőr alkoholt is fogyasztott. Ha ez még nem lenne elég, arra is fény derült, hogy a férfit már korábban eltiltották a vezetésről, és ha ez nem lenne elég, a kocsiját már korábban kivonták a forgalomból. 

 

Az egri férfit a rendőrök előállították az Egri Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették. Ellene eltiltás hatálya alatt szabálysértés, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indult eljárás.

 

A rendőrségi összesítésben egyébként még szerepel, hogy Heves megyében az elmúlt 24 órában négy közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül három sérüléssel végződött, egy esetben anyagi kár keletkezett.

 

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettő főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján.

 

Főoldali fotónk illusztráció

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló