2024. június 21., Alajos Leila

Riasztó

#mátraháza #parádsasvár #motorbaleset

Figyelem! A 24-es főúton történt motorbaleset szemtanúit keresi a rendőrég

Barna Benedek 2022.07.04. 14:36

Pár hete történt, személyi sérüléssel járó eset kapcsán kértek segítséget az egri rendőrök.

 

A 24-es főúton történt, személyi sérüléses baleset szemtanúinak jelentkezését várják az egri rendőrök – írta meg a police.hu.

 

A közlemény szerint az eset június 12-én történt, a főút Parádsasvár és Mátraháza közötti szakaszán. Aznap délben

egy motoros Parádsasvár felől haladt Mátraháza irányába a 24-esen, aztán egy balra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és ott érintőlegesen nekiütközött egy szemből jövő másik motorosnak. Az ütközés következtében a két motoros nem esett el, és nem is álltak meg, azonban az egyik vezető a baleset helyszínétől távolabb észlelte, hogy az ütközés következtében megsérült.

Az ügyben az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, és azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vagy telefonon a 36/522-111-es telefonszám 1901-es mellékén. Az üggyel kapcsolatosan bejelentést lehet tenni a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon. 

 

 

(Indexfotó: pikrepo.com – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló