2022. október 3., Helga

Riasztó

#rendőrség #kábítószer #boconád #kékfény #riasztó

9 hónapja bukott le egy férfi kábítószerrel Boconádon, de csak most fog vád alá kerülni

Nagy Donát 2021.09.10. 07:52

Nyomoztak a nyomozók, ahhoz pedig idő kell.

Egy személygépkocsival közlekedő 29 éves férfit igazoltattak a Készenléti Rendőrség járőrei még 2021. január 8-án 11 óra 30 perckor Boconádon, a Kossuth Lajos úton. A rendőrök a jármű átvizsgálásakor a hamutartóban kábítószergyanús anyagokat találtak.

N3385658
Fotó: police.hu

 

A halmajugrai férfit előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a gyanúsított cannabis, valamint kristály néven ismert kábítószerek hatása alatt állt a közúti ellenőrzés időpontjában, továbbá a tőle lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek.

 

A Hevesi Rendőrkapitányság nyomozói a kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárásban a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és a napokban befejezték az ügyet, a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló