2023. május 28., Emil Csanád

Riasztó

#kisbusz #halálos baleset #nagyfüged #tragédia

21 éves fiatalember vesztette életét a Nagyfügeden történt balesetben

Barna Benedek 2022.06.17. 12:14

A helyszínen meghalt.

 

Ahogy azt portálunk is megírta, péntek hajnalban halálos baleset történt Nagyfügeden: egy kisbusz lesodródott az útról és árokba borult, a benne ülő két személy kiesett a járműből, és a volánnál ülő férfi a helyszínen életét vesztette.

 

Időközben újabb részletek derültek ki a tragikus esetről. A police.hu azt írja, a baleset egy 21 éves fiatalember halt meg. Az Agria TV Facebook-oldala pedig arról számolt be, hogy információik szerint a jármű Karácsond felől érkezett Nagyfügedre, amikor egy balos kanyarban lesodródott az útról, majd a bal oldalra vágógott és többször megpördülve a menetirány szerinti jobb oldara, az árokba borult, menetiránnyal szemben. Úgy tudják, a kocsi utasai nem voltak bekötve.

nagyfuged-baleset

A helyszínen ideiglenesen korlátozták a forgalmat, a rendőrség tájékoztatása szerint nagyjából fél 12-re fejezték be a helyszínelést és oldották fel a teljes útlezárást. A baleset további körülményeit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

(Kép forrása: Agria TV / Facebook; indexfotó: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló