2021. június 24., Iván

Promóció

#szponzorált tartalom

Melyik a legjobb webtárhely-szolgáltató? Öt vezető vállalatot hasonlítunk össze

Szponzorált tartalom 2021.03.07. 18:50

Van egy érdekes projektje vagy egy jó ötlete, amit szeretne azonnal kivitelezni egy weboldal segítségével? Nem érdemes semmit elsietni! Először szüksége lesz egy webtárhely-szolgáltatóra. Mivel a piac gyorsan növekszik, könnyű elveszni a rendelkezésre álló választási lehetőségek között. Mivel az árban és teljesítményben látványos különbségek vannak, ki kell választania az igényeinek és/vagy specifikációinak leginkább megfelelő szolgáltatót. [X]

Az öt legjobb tárhelyszolgáltató összehasonlítása


2018-ban az IONOS webtárhely kategóriában elnyerte Németországban a legjobb Tárhely és Szolgáltatónak járó díjat. Négy másik webtárhely szolgáltatót is bemutatunk Önnek, a főbb különbségek kiemelésével (2019. április).

 

hu2-1

 

Az átfogó webtárhely-összehasonlító kiadvány segítségével megtudhatja, melyik webtárhely szolgáltató a legalkalmasabb projektjéhez. Töltse le most!

 

IONOS

 

Németországban az IONOS nemcsak DSL- és mobiltelefon-hozzáférés szolgáltató: több mint 20 éves tapasztalattal a vállalat az egyik legjobb webtárhely-portfólióval rendelkezik a piacon. A szolgáltatások közé tartozik a HTTP/2 átviteli protokoll, amely az IONOS webszervereinek szabványává vált. Garantálja az adatok Content Delivery Network (CDN) hálózaton keresztül történő gyors továbbítását, a statikus tartalom a világ 62 adatközpontja közül abból kerül szállításra, amely a felhasználóhoz a legközelebb van. A webterület a PHP 7.3-at és PHP-szkriptek esetén akár 768 MB RAM-ot is támogat.

 

Az IONOS különböző szintű biztonságot nyújt, beleértve a Wildcard SSL tanúsítványt, amely titkosítja a látogatók érzékeny adatainak továbbítását. A DDoS Protection továbbá védi a webhelyet, ha az internetes bűnözők célzott támadással próbálnák megbénítani. Az IONOS már a korai szakaszban észleli a támadást és ellenintézkedést kezdeményez. Egy másik jellemző a geo-redundancia, amely fizikai biztonságot nyújt azzal, hogy minden adatot tükröz az elsőtől egy elválasztott második helyen. Ha az egyik központ tönkremegy, az Ön webhelye továbbra is online marad. Mindkét adatközpont megfelel a legmagasabb szintű adatbiztonsági követelményeknek.

 

Összegzés: az IONOS ideális csomagokat kínál kezdőknek és profi webtervezőknek egyaránt. Az évtizedes tapasztalat a teljesítmény és a biztonság fokán tükröződik.

 

Mire kell figyelnie a tárhelyszolgáltatók összehasonlításakor?


A tárhelyszolgáltatók összehasonlításakor az első dolog, amit valószínűleg megnéz, az az ár. Nagyon fontos, hogy alaposabban megvizsgáljuk az árstruktúrát (az ebben a tárhelyszolgáltató összehasonlításban bemutatott vállalatokét és másokét is), mivel a havi költségek túl jól néznek ki ahhoz, hogy igazak legyenek, és általában csak akkor kapja meg őket ilyen olcsón, ha előre kifizeti a teljes éves díjat. Ha úgy dönt, hogy havonta fizet, akkor a költségek általában magasabbak.

 

Fontolja meg a webhelye biztonságát is. Az immár TLS technológiára épülő SSL tanúsítványok normának számítanak az interneten, és a böngészők, mint például a Google Chrome, a titkosítás és tanúsítvány nélküli webhelyeket veszélyesekként címkézik fel. Sok webtárhely szolgáltató csomagjaiban legalább egy ingyenes SSL tanúsítványt kínál, de szükség esetén további tanúsítványok is elérhetők. Egyéb biztonsági funkciók, amikre figyelni kell, a DDoS-védelem és a geo-redundancia, ami különösen fontos az e-kereskedelmi vállalatok számára. Ha a webhelye leáll, csökkenést tapasztalhat az értékesítésben.

 

A szükséges tárhely nagysága teljes mértékig attól a projekttől függ, amelyet online szeretne megvalósítani. Például, ha csupán egy „névjegykártyáról” van szó, amellyel saját magát vagy cégét szeretné bemutatni, nem kell sok tárhely. Azok a blogok is tárolhatók kis partíciókon, amelyek nem használnak nagy mennyiségű médiafájlokat. Mielőtt azonban nagyobb projekteket tervez nagy fájlokkal és nagy adatbázisokkal, győződjön meg arról, hogy elegendő tárhelye van-e.

 

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell vennie, az az, hogy mekkora támogatást nyújt a tárhelyszolgáltató. A kezdők számára a weblapkészítés egyszerű megoldásai a legjobbak és a moduláris rendszerek vagy a támogatott WordPress tárhely rendkívül hasznos lehet. A támogatás mértéke egyaránt fontos a kezdők és a szakemberek számára. Mikor érheti el a támogatási csapat valamelyik tagját, ha probléma merül fel? És melyik csatornán a legjobb kapcsolatba lépni vele? Ezenkívül számos szolgáltató hozzájárulhat a webhely forgalmának növeléséhez azáltal, hogy automatikusan optimalizálja azt a keresőmotoroknak megfelelően.

 

Összegzés: az Ön számára legmegfelelőbb webtárhely szolgáltatás megtalálásához először ismernie kell a projekt igényeit. Tehát a webtárhely szolgáltatások összehasonlításakor nézze meg, melyik szolgáltató rendelkezik az Ön számára megfelelő portfólióval.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló