2021. október 24., Salamon

Promóció

#eger #szilvásvárad #túra #szépasszonyvölgy #egerquad

Ennél sokkal menőbb kalandot nehéz elképzelni most Egerben és környékén – VIDEÓ

Szponzorált tartalom [X] 2021.07.05. 19:45

Persze csak azoknak, akik keresik és meg is találják a kihívásokat.

Eger és környéke csodálatos. Az épített és természeti különlegességek felfedezése azonban a szokásosnál is izgalmasabb lehet egy vezetett quadtúrával. Túravezető irányításával, kényelmes, új, kétszemélyes quadokkal biztonságosan lesz feledhetetlen élmény mindaz, amire egy átlagos turistaként vagy helyiként elsőre sokan nem is gondolnak.

4242

Ahogy az Eger egyetlen, quados túrákat is szervező vállalkozásának megújult honlapján, az egerquad.com-on is olvasható: jelenleg három vezetett túraútvonal – 35 km, 65 km és 55 km – közül lehet választani, amelyek Egerben és a megyeszékhely környékén haladnak. A túrákat rendszámmal ellátott, forgalomba helyezett, kétszemélyes quadokkal járják be az arra vállalkozók. A túrákon maximum hat quad vesz részt, melyből egy a túravezető. A túrák minimum kettő quaddal indulhatnak (plusz a túravezető).

4272

Az új túraútvonalakon bejárható Eger és környéke (Eger–Szépasszonyvölgy–Egerszalók–Eger), az Eger–Szilvásvárad–Eger útvonal is izgalmasnak tűnik, mint ahogy az Eger–Szomolya–Noszvaj–Eger „kör” is. Az új túraútvonalak nagyrészt már földúton vagy terepen vezetnek, kivéve a szilvásváradi túra, amely során kizárólag aszfalton haladnak a résztvevők.

IMG_20200910_180948

És hogy milyen élményt kínálnak az ilyen vezetett túrák? Érdemes megnézni ezen a szuper videón:

 

 

A quadok vezetéséhez „B” kategóriás (személyautó vezetésére alkalmas) jogosítványra van szükség, de aki nem szeretne vezetni, utasként is részt vehet a túrán, azonban ehhez is minimum 16 évesnek kell lennie. Mivel a biztonság mindennél fontosabb, ezért a szervezők az út előtt bemutatják a járművek pontos használatát, és egy gyakorlóvezetés is lesz az éles túra előtt. Ezért és a felszerelések átadása miatt is egy órával a vezetett túra előtt szükséges a bázisra érkezni, amely új helyszínen, a Tinódi Sebestyén tér 2. szám alatt, a vár lábánál található.

 

Aki úgy érzi, neki még nagy falat a quadtúra, kisebb városi kalandozásokra is vállalkozhat. Elektromos járgányok bérlésére is van lehetőség, így segway-re vagy éppen egy elektromos rollerre pattanva is nyakunkba vehetjük Egert, a legkisebbeknek pedig ott vannak a szintén elektromos kisautók gyermekeknek.

 

További részletekért érdemes ellátogatni az EgerQuad új honlapjára, amely IDE KATTINTVA is elérhető, friss fotók és videók az eddigi túrákról pedig a Facebook-oldalukon is található. Aki telefonon szeretne érdeklődni, itt megteheti: +3670/2507900, e-mailen pedig erre a címre lehet írni: info@egerquad.com.

 

banner

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló