2021. május 11., Ferenc

Promóció

#szponzorált tartalom

Eger az ingatlanok és a borvidékek fellegvára [X]

Szponzorált tartalom 2021.02.22. 20:28

Eger városát sokan a borvidékek fellegváraként ismerik. Pedig a város messzi földön híres még az egri várról, a termálfürdőiről, barokk épületeiről és természetesen a borairól is jól ismert. Hazánk egyik leglátogatottabb városa, jelentős kulturális és oktatási központ.

Mindenki más miatt keresi fel, tervezi ebbe a történelmi városba a nyaralását, a pihenését. Egyesek Eger látnivalóit szeretnék felfedezni, például az egri várat, a Dobó teret, a Bazilikát, a Törökfürdőt, a Nemzeti Bormúzeumot - és Pincészetet, a Termál - és Strandfürdőt, vagy éppen a Gárdonyi Géza Emlékmúzeumot. Mások a méltán híres egri borokat szeretnék végig kóstolgatni az egri borvidéken, a Szépasszonyvölgyben, ahol közel 200 borospince található. Van is mit kóstolgatni, hiszen Eger kiváló minőségű fehér - és vörösborokat termel. Eger nagyon vonzó hely azok számára is, akik új házat, lakást kívánnak vásárolni.

 

Egri kiadó és eladó ingatlanok széles választéka a Startlakon

 

Magyarországon egyre több, dinamikusan fejlődő város van. Eger is közéjük tartozik. Az utóbbi években növekedésnek indult a városi park, több bevásárlóközpont is épült, illetve a minőségi oktatás is fókuszba került. Egerben nem csak városnézésre, hanem szórakozásra, tartalmas időtöltésre és kikapcsolódásra is van lehetőség. Ha valaki szeretne ebben a csodás magyar városban letelepedni, a Startlak ingatlankeresőjét használva, szebbnél szebb házak és lakások között válogathat.

 

business-man-create-design-house-home-1

 

A Startlak immáron 10 éve van jelen ingatlan apróhirdetési piacán. A startlak.hu ingatlanhirdetési portálon lehetőségünk van Eger minden szegmenséből, egy számunkra tökéletes ingatlanra lelni, legyen szó a belvárosról, vagy Eger különféle városrészeiről.

 

Ezért érdemes Egerben ingatlant vásárolni – jó befektetés, értékálló

 

A mai időkben egyre inkább felértékelődnek a borvidékek, így Eger is. Azok az emberek, akik ingatlanvásárláson gondolkodnak, elsősorban olyan helyen keresnek lakást, kertes, családi házat, ahol valóban nyugalom van. Eger az egyik legfelkapottabb turisztikai célpont hazánkban, így sokan nem saját célra szeretnének ingatlant vásárolni. Többen csupán nyaralót szeretnének venni, de a fürdőhelyek közelében megvásárolt házakkal, ingatlanokkal is célja lehet az Egerben házat vásárlóknak: nyáron a vendégeknek, turistáknak kiadni. Az ingatlan manapság jó befektetésnek számít, és ami a legfontosabb, értékálló. Ha szívesen nézelődnél, kattints a Startlak egri ingatlankínálatára.

 

Egri ingatlanpiaci helyzet

 

A lakáspiac több éves fellendülés után, jelenleg pang. A kisebb városokban is stagnálnak az árak, mindenki türelmesen várja a lehetőségeket, hiszen a változás, a pozitív változás, már ott van a levegőben.

 

A felújítási támogatás hatása az ingatlanpiacra Egerben

 

Gazdasági elemzők szerint az otthonteremtési programnak köszönhetően a lakáspiacon is élénkülés lesz tapasztalható. Jellemző tendencia lett a tavalyi év végére, hogy sokan várakozó álláspontra helyezkedtek, azonban az újabb és újabb támogatási lehetőségek miatt is éledezni kezd az ingatlanpiac. Ez a pozitív változás az ország egész területén, így Egerben is érzékelhető lesz.

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló