2021. April 12., Gyula

Promóció

#szponzorált tartalom

DIY pulóver 2021-ben [X]

Szponzorált tartalom 2021.2.5. 17:14

A pulóver azon kevés ruhadarab egyike, mely szinte az év minden évszakban szükséges lehet. A tél persze evidens, de sokszor használjuk tavasszal, ősszel, sőt a mostanában gyakori hektikus időjárás miatt akár nyáron is szükségünk lehet rá. Vannak ennél könnyebben elkészíthető ruhadarabok is, ugyanakkor a pulóver megjelenésünk meghatározó eleme, így most ehhez kínálunk néhány olyan tippet, amellyel trendivé varázsolhatjuk a DIY (készítsd magad) ruhánkat.

bubulakovo-hu-puloveranyaggreen

 

Színek

 

Minden évszaknak megvannak a meghatározó színei, és bár 2020 a legtöbbünk számára nem a ruhavásárlásról vagy éppen a ruhakészítésről szólt, a 2021-es év visszahozza majd a régi életünket, és így az igényt is az új darabokra.

 

Alapszínként a pink, a lime és a zöld különböző árnyalatai is rendkívül divatosak - ezekkel nem foghatunk mellé! A fenti színek ráadásul hatásosan működnek együtt, így ha több ruhadarabot is tervezünk, használjuk őket bátran. 

 

Pro tipp: az idei évben újra divatossá válik a többszínű felsőruházat, így ha két egymáshoz passzoló árnyalatot - akár ugyanabból a színből egy sötétebb és egy világosabb változatot kombinálunk - azzal máris nyert ügyünk van!

 

A megfelelő pulóver anyag kiválasztásához böngésszük a Bubulakovo webshopját, ahol kifejezetten ehhez a ruhadarabhoz is megtalálunk mindent.

 

Szabás

 

2021 az aszimmetria évének ígérkezik, mely azonban nem azt jelenti, hogy véletlenszerűen érdemes kialakítanunk a szabásmintát. Egy gombolós pulóver esetében a gombok helyét tegyük a szokásos középvonalhoz képest kissé jobbra vagy balra - ízlésünk szerint.

 

Díszítés

 

Ha fiatalos és trendi pulóvert szeretnénk készíteni, akkor bátran használjunk valamilyen asszimetrikus kivágást, amely egy megnövelt nyaki bebújót eredményez, de ugyanilyen hatásos lehet, ha valamilyen sorminta vagy csipke jellegű lukrendszert alakítunk ki a vállak vonalában.

 

Akár pulóvert készítünk, akár más ruhadarabot, esetleg egyéb kiegészítőben gondolkozunk, a Bubulakovo.hu webshopján találunk hozzá megfelelő alapanyagokat - böngésszünk bátran!

 

Fotó: bubulakovo.hu

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló