2022. augusztus 15., Mária

Mindenki ügye

#propaganda #varga judit #hacker #kormánymédia

Varga Judit: Azért hekkeltek meg kormánylapokat, mert mást mondanak, mint a nemzetközi liberálisok

Székely Zoárd 2022.03.29. 07:42

Az igazságügyi miniszter szerint „portálok ellehetetlenítése" és „újságírók vegzálása" vár a kormányoldalra, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, hétfő reggel hekkertámadás miatt hosszabb időre lekapcsoltak több kormányközeli internetes újságot. 

Ez a weboldal a kormányzati propagandamédia része! Elhoztuk az igazságot nektek! Propaganda helyett független sajtót! Nézd meg, hogyan ver át a propaganda média!

– ez a kormánypropaganda ellenes üzenet került fel többek között a Mandiner, a 888.hu és a Figyelő online oldalaira.

Az Anonymous-csoport meghekkelte a kormány propagandaoldalait, álhírek helyett valósággal töltötte meg azok címlapjait

Hétfőn reggel jó pár kormányközeli újságot meghekkeltek, szúrta ki a Telex. A lap szerint a Nemzeti Sport, a Metropol, a Figyelő, a Szabad föld, a 888.hu, a Mandiner és sok megyei lap címlapján is váratlan kép fogadja az olvasókat. Ez a weboldal a kormányzati propagandamédia része! Elhoztuk az igazságot nektek!

Az összehangolt támadást, amelyben egy ideig a propaganda működését bemutató videók voltak láthatók az oldalakon, valószínűleg az Anonymus szervezet hajtotta végre. A portálokat gyorsan leállították, és a lapok órákra elérhetetlenné váltak.

Megmutatkozik a világhírű baloldali sajtószabadság. Ma reggelre több magyar jobboldali hírportált megtámadtak és elérhetetlenné tettek csupán azért, mert azok mást mertek írni, mint a nemzetközi liberális mainstream média

– reagált a történtekre Varga Judit a közösségi oldalán.

 

Az igazságügyi miniszter az EBESZ figyelmébe ajánlotta a támadást, majd kifejtette, hogy „portálok ellehetetlenítése" és „újságírók vegzálása" vár a kormányoldalra, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án.

Úgy látszik, a »nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd«-ból eljutottunk a »ha nem vagy velünk, akkor elhallgattatunk« dogmáig

– zárta gondolatait.

 

 

Címlapfotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló