2021. október 25., Blanka Bianka

Mindenki ügye

Újfent megmérkőztek egymással a tűzoltók az atlétikapályán

2021.09.24. 13:46

Heves megye is ott volt.

 

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület szervezésében rendezték meg szeptember 23-án az idei év első pontszerző bajnokságát, a BM OKF Országos Atlétika Bajnokságot. A versenynek immáron tizenegyedik alkalommal Kaposvár adott helyszínt, ahol 19 csapat csaknem 250 versenyzője várta a start pisztoly eldördülését. Heves megyét tizenhat tűzoltó képviselte a sportversenyen.

 

A Kaposvár Aréna Sportközpontban az ország legjobbjai az elmúlt évekhez hasonlóan a már jól ismert versenyszámokban mérhették össze erejüket: 100, 400 és 1500 méteres síkfutásban, távolugrásban, súlylökésben és gránáthajításban. 

 

Az atlétikai versenyszámok az indulók részéről komoly erőfeszítést és kitartást igényeltek. Valamennyi versenyző derekasan küzdött minden egyes másodpercért és minden egyes centiméterért, hogy értékes pontokkal térhessen haza.

 

A versenyen az induló csapatok közül Borsod-Abaúj-Zemplén megye hódította el a legeredményesebb csapatnak járó kupát a főváros és Csongrád-Csanád megye előtt. Heves megye csapata a hatodik helyen végzett. Megyénk tűzoltói egymást buzdítva, óriási harcot vívva az idővel és teljesítőképességük határaival, mindent beleadva vették az akadályokat. Csapatunk legeredményesebb versenyzője Istványi Nóra tű. főhadnagy volt, aki 1500 méteres síkfutásban a kategóriájában első, súlylökésben pedig a második helyen végzett.

 

Gratulálunk sportolóink eredményéhez! 

Forrás: Somogy MKI

 

 

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló