2024. július 20., Illés

Mindenki ügye

#időjárás

Szeles nyári idő

Csarnó Ákos - Időkép 2024.07.05. 07:42

 

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből legfeljebb csak egy-egy helyen fordulhat elő jelentéktelen futó zápor. A Dunántúlon többfelé élénk lesz a déli-délnyugati szél, a Dunától keletre pedig a nyugatias szelet kísérhetik sokfelé élénk, erős lökések. Délutánra 26 és 32 fok közé melegszik a levegő.

 

Szombaton is sokat süt majd a nap, bár időnként vastagabb fátyolfelhők is megjelenhetnek az égen, viszont csapadék sehol sem várható. Sokfelé élénk, erős, északnyugaton néhol viharos lesz a déli-délkeleti szél. Visszatér a kánikula, a csúcshőmérséklet 30 és 35 fok között alakul. Hajnalban 12-20 fokot mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap folytatódik a túlnyomóan napos idő, de délután, este nyugaton, északnyugaton és északon egy-egy zápor, zivatar kialakulhat. Többfelé élénk lesz a déli-délnyugati szél. Fokozódik a kánikula, 32-37 fokra számíthatunk a legmelegebb órákban.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló