2021. szeptember 16., Edit

Mindenki ügye

#védoltás #bankszövetség #iparkamara #szabadnap

Fizetett szabadnapot adna a beoltottaknak a Bankszövetség és az Iparkamara

Barna Benedek 2021.05.13. 14:05

Egy nap szabadságot javasolnak.

A teljes átoltottság hatékony segítése érdekében a Magyar Bankszövetség és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) javasolja, hogy a vakcinát kérő és megkapó munkavállalóik számára intézményeik vezetői 1 fizetett szabadnapot biztosítsanak, akár az oltás napján vagy azt követően, ezzel is támogatva az oltás felvételének lehetőségét – közölték a szervezetek az MTI-vel csütörtökön.

 

Mint írták, a Magyar Bankszövetség elnöksége azért ajánlja ezt tagjainak, a bankszektor intézményeinek, hogy hatékonyan elősegítse a teljes átoltottság elérését, ami az élet és egészség megőrzése mellett a gazdaság gyors újraindításához is nélkülözhetetlen.

 

Az MKIK arról írt, hogy az oltási program előrehaladtával egyre közeledik annak lehetősége, hogy az élet visszatérhessen a korábbi kerékvágásába, és újra olyan szabadságban lehessen élni, mint a vírus megjelenése előtt. Annak érdekében, hogy ez minél hamarabb bekövetkezhessen, az MKIK arra kéri a vállalkozásokat, hogy minél többen regisztráljanak az oltásra.


Közölték: az átoltottságnak a teljes társadalmat érintő fontosságára tekintettel, a Magyar Bankszövetség és az MKIK a javaslatok megfontolására biztatja partnereit és valamennyi vállalkozást, intézményt.

 

(Indexfotó: pexels.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló