2023. október 1., Malvin

Mindenki ügye

#korrupció #völner pál #schadl györgy

Schadl György a hetven milliós spanoyl nyomortanyájáról: „Én mondom, szívesen lennék nyugdíjas La Mangán”

2023.02.02. 08:05

 

Pár év alatt 775 millió forint értékben vásárolt ingatlanokat Schadl György és felesége.

 

Jelentős összegeket fektetett ingatlanokba a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke és felesége: az elmúlt években nagyjából húsz lakást, házat, nyaralót és üzlethelyiséget vásároltak körülbelül 775 millió forintért – írja a Blikk. Erről újabb hangfelvételeket hozott nyilvánosságra a lap.

 

Egy La Manga-i tengerparti lakásért Schadl 35 millió forintot fizetett a nyomozati anyagok szerint, de az egyik felvételen 70 millós összeg hangzott el. „Milyen a ház vagy a lakás?” – kérdezte tőle a csak R.-ként hivatkozott ismerőse, mire az elnök úgy felelt: „Az szerintem f.sza.”

 

Schadl azt is mondta, hogy „félmillió euróért olyan tengerparti villa van, hogy besz.rsz”, s az, amelyiket ők vettek meg, három szobás, teraszos, vízparti, tartozik hozzá teniszpálya és van mélygarázs. „Kétszázezer euró, hetvenmillió forint… Én mondom, szívesen lennék nyugdíjas La Mangán. Nekem nagyon tetszett” – tette hozzá.

 

A Blikk megjegyezte, hogy a lakásokat a nyomozás során zár alá vették.

 

Korábban írtunk arról, hogy korrupciós és vagyon elleni bűncselekményekkel és pénzmosással vádolja a hatóság Schadlt és Völner Pált, az Igazságügyi Minisztérium korábbi államtitkárát.

 

indexkép: RTL

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló