2024. február 24., Szökonap

Mindenki ügye

#korrupció #völner pál

Piros Porschét és ingatlanokat is lefoglaltak a Völner családtól

Pintér Bence 2022.11.25. 11:48

83 millió forint kenőpénz átvételével vádolják a volt fideszes államtitkárt, most kiderült, mit foglaltak le a családjától.

 

Sportautót, luxusterepjárót, ingatlanokat, bankszámlákat és készpénzt is lefoglaltak a hatóságok a korrupcióval vádolt Völner Pál családjától – írja a 24.hu.

A lap által megismert vádirat szerint egy 320 lóerős, tűzpiros Porsche Cayman S sportautót is lefoglalt a rendőrség a volt fideszes igazságügyi államtitkár 26 éves fiától.

 

A cikkben felhívják a figyelmet: érdekes ehhez képest, hogy a 83 millió forint kenőpénz átvételével vádolt volt államtitkár utolsó elérhető vagyonnyilatkozatai meglehetősen szerény képet festenek Völner Pál vagyoni helyzetéről. Völner fiától egyébként Győrság melletti ingatlanokat is foglalt le a rendőrség, a vagyontárgyak teljes listája a cikkben olvasható.

 

A volt fideszes politikus és 21 társa – köztük Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke – elleni vádirat lényege az, hogy a végrehajtói kar elnöke 2018 májusát megelőzően korrupciós kapcsolatot alakított ki Völner Pállal.

 

indexkép: flickr

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló