2021. november 28., Stefánia

Mindenki ügye

#orbán viktor #gyurcsány ferenc #migránsok

Orbán szerint a rettegnünk kell a migránsoktól, a járványoktól és persze Gyurcsánytól is

Nagy Donát 2021.06.17. 07:23

Maxra futtatják a gyurcsányozást, és visszahozzák a migránsozást is.

Fekete védőfóliák mögé rejtőzött Debrecenben, a Kölcsey Központban a Fidesz parlamenti frakciója kihelyezett tanácskozásán, melynek első estéjén Orbán Viktor kihirdette, mitől is kell rettegni: a népvándorlástól, a járványoktól, és Gyurcsánytól.

 

fotó: Budai Péter/debreciner.hu

A Magyar Nemzet információi szerint a képviselők minden eddiginél jobban várták a miniszterelnök beszédét, aki az egyik legszenvedélyesebb előadását tartotta.

A 444 azt írja, hogy a járvány tekintetében Orbán kihirdette a győzelmet az "oltási versenyben", és úgy általában is sikeresnek nevezte azt a védekezést, mely során népességarányosan Magyarországon vesztették legtöbben az életüket.

 

Orbán migrációval kapcsolatos nézeteiről az eseményről tudósító Magyar Nemzet sajnos nem számolt be részletesen, de Gyurcsány nevét sokszor emlegetik:

Gyurcsány osztja a szerepeket, az ő kezében van minden, ezt ne felejtsétek el! Mi tudjuk az igazságot, de azt mindenkinek meg kell tudnia!

- mondta úgy, mintha komolyan azon aggódna. hogy létezhet Magyarországon bárki, akihez a tévék nagy részét, a rádiók és a nyomtatott sajtó szinte teljes egészét magában foglaló kormányközeli sajtóportfolióból ne jutna el az üzenet.

 

Orbán Viktor szerint folyamatosan ekézni kell Gyurcsányt, mert hát ha nem a Fidesz nyer, akkor minden bizonnyal ő fog, és akkor megemelik az adókat és a rezsit, meg beengedik a migránsokat.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló