2021. október 26., Dömötör

Mindenki ügye

#orbán ráhel

Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya családjával Spanyolországba költözött

2021.09.24. 07:23

Nyugaton szeretnének élni, és a legidősebb lányukat már beiratták egy ottani magániskolába.

A Blikk információi szerint Orbán Viktor legidősebb lánya és családja elköltözött Magyarországról és egy európai tengerparti városban, a spanyolországi Marbellán telepedett le. 

d_kos20131011039-e1625374229436-2048x1153-1-678x381
Fotó: MTI

 

Azt írják, hogy Orbán Ráhel, a férje, Tiborcz István és három gyermekük, Alíz, Adél és Bertalan a hangulatos dél-spanyol településen élnek, ahol családias apartmanok és andalúz stílusban épített házak sorakoznak. Alízt – aki a nyáron múlt 5 esztendős – egy ottani nemzetközi magániskolába iratták be, ahol két nyelven, angolul és spanyolul zajlik a magas szintű oktatás.

Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.

- írta a Blikk szerint Orbán Ráhel az Instagram oldalán.

 

A lap azt írja, hogy a család külföldre távozásának oka a spanyol tanulás, emellett Ráhel onnan dolgozik majd, Tiborcz István pedig többször hazautazik majd az üzleti ügyei miatt. Tiborcznak ugyanakkor spanyol érdekeltsége is van, hiszen a cége nemrég szállt be egy spanyol beruházásba, ez is a hirtelen költözés okai között lehet.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló