2024. március 3., Kornélia

Mindenki ügye

#tesco #nyugdíjas #kedvezmény

Olcsóbban vásárolhatnak az idősek: minden héten nyugdíjas kedd lesz a Tescóban

Nagy Donát 2022.04.20. 08:05

Maximum 200 ezer forintért vásárolhatnak az idősek alkalmanként, hogy élhessenek az 5 százalék kedvezménnyel.

Április 19-től minden kedden a nyugdíjas vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak a Tesco áruházakban vásárlásuk végösszegéből, amennyiben használják Tesco Clubcard kártyájukat, közölte honlapján az áruházlánc. A bolt ezzel is szeretne hozzájárulni az élelmiszerre fordított kiadások csökkentéséhez.

A közlemény szerint az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény 9999 forint; azaz maximum 200 ezer forintért lehet megpakolni a bevásárlókocsit alkalmanként ahhoz, hogy mindenből levonják az 5 százalékot.

Szeretnénk támogatni a nyugdíjasokat a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában. Az új, keddi kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások, így a Tescóban ezeken a napokon többet ér vásárlóink nyugdíja. Ez több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletünkben élhetnek a lehetőséggel. A Tesco Clubcard használatával pedig egyéb jelentős kedvezményeket is ki tudnak használni, hogy vásárlásuk még olcsóbb legyen

– mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló