2021. szeptember 28., Vencel

Mindenki ügye

#előválasztás #DK párt

Nem aláírni, hanem balhézni ment oda a DK ajánlásgyűjtő pultjához egy férfi Újbudán

Nagy Donát 2021.08.28. 17:29

Miután hozzávágta a képviselőjelölthöz a táskáját azt is mondta, hogy az aktivisták fejét basaballütővel kellene szétverni.

Bántalmazták a Demokratikus Koalíció egyik önkormányzati képviselőjét, aki a történtek miatt haladéktalanul feljelentést tett - közölte az ellenzéki párt sajtóirodája szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint Varga Gergő, a DK újbudai önkormányzati képviselője az őszi ellenzéki előválasztásra gyűjtötte az ajánlásokat, eközben ütötte meg egy férfi.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

A bántalmazó a kiérkező rendőrökkel is vitába keveredett, és azt mondta, hogy "a DK képviselőjének és aktivistáinak baseballütővel kell szétverni a fejét."

A Demokratikus Koalíció elutasítja az erőszakot, a bántalmazott képviselő pedig haladéktalanul feljelentést tett. Elkeserítő, hogy Orbánék uralma alatt ilyen szintű gyűlölet harapózott el az országban, de mi, európai magyarok hiszünk abban, hogy a 2022-es választás után ez is megváltozik

- áll a közleményben.

Borítókép: Varga Gegő Facebook-oldala

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló