2022. július 5., Emese Sarolta

Mindenki ügye

#békemenet #gáspár győző

Napi szürreál: Győzike a Mi Atyánkkal kér mindenkit, hogy szavazzanak már a békét akaró Fideszre

Szabadi Szabolcs 2022.04.03. 15:18

Egészen megható volt nyomon követni, ahogy Győzike hirtelen rádöbbent, ő bizony a Fidesz győzelméhez a saját arcával is szeretne hozzájárulni. Biztosan csak úgy, magától gondolta időszerűnek, hogy ő beáll a "Béke"menet első sorába, majd kampányolgat egy kicsit Orbánéknak.

 

A legmeghatóbb megnyilvánulás vasárnapra maradt, amikor a jeles zenész, médiaszemélyiség Facebook-oldalán így biztatta követőit arra, hogy szavazzanak a Fidszre:

 

„Békét a világnak,békét minden népnek!🙏 Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma; és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! (Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké.) Ámen”.

 

v2022_gy

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló