2023. március 29., Auguszta

Mindenki ügye

#mészáros lőrinc #esküvő #várkonyi andrea #instagram

Mészárosné Várkonyi Andrea: Tényleg ennyire nem számít már a valóság?


A volt műsorvezető az Instagramon reagált azokra a hírekre, miszerint luxusvitorláson lesz majd a lánybúcsúja.

Délelőtt írtunk arról, hogy olyan infók röppentek fel a magyar bulvármédiában, miszerint Várkonyi Andrea a Balatonra szervezi a lánybúcsúját. A Story Magazin értesülései szerint a bulit a legnagyobb titokban szervezték, és a riói karnevál hangulatát is meg akarták rajta idézni. 

 

Úgy tűnik, a találgatások Várkonyi Andreához is eljutottak, az egykori műsorvezető az Instagram-oldalán reagált, azt írja, hogy már meg is történt a buli, de sokkal visszafogottabb körülmények között, mint ami ma megjelent a médiában.

Exkluzív lánybúcsú egy balatoni luxusvitorláson?!? Tessék?? Tényleg ennyire nem számít már a valóság? Még mindig meglep a bulvársajtó kreativitása. A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét.

Tehát Várkonyi Andrea lánybúcsúja már meg is történt, mindössze öt emberrel ünnepelte, hogy hamarosan férjhez megy. A Story Magazin másik értesülését, miszerint Mészáros és Várkonyi a jövő héten kel egybe, nem kommentálta a műsorvezető.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés

Mészárosék esküvőjéről már rengeteg találgatás jelent meg, nemrég például arról pletykáltak itthon, hogy a lagzira Jennifer Lopez érkezik majd sztárvendégnek. Ezt a hírt szintén Várkonyi Andrea tette helyre, akkor azt írta, a javasolja a klímák felszerelését Blikknek, mert az újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség".

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló