2022. augusztus 11., Zsuzsanna Tiborc

Mindenki ügye

#mészáros lőrinc #dubaj #luxusutazás

Mészáros Lőrinc Dubajban töltötte a hosszú hétvégét Hadházy Ákos szerint

2021.03.17. 17:19

Úgy tűnik, a felcsúti milliárdos nem hallgatta meg jó barátja, Orbán Viktor kérését.

A 24.hu beszámolója szerint kedden este Dubajból érkezett haza a NER-elit kedvenc, több mint tízmilliárd forint értékű luxus repülőgépe, amely blokkolt jeladóval pénteken repült el az Egyesült Arab Emírségekbe.

 

Mint a portál írja, a hétvégén kiszivárgott egy, a Bombardier Global 6000-es gépet üzemeltető osztrák cégnek tulajdonított elektronikus levél, amelyet állítólagosan a dubaji földi irányításnak küldött az International Jet Management. A dokumentum a repülőgép kiszolgálásával és az utasok igényeivel kapcsolatos információkat tartalmazza, és szerepel rajta a gép fedélzetén utazók névsora is.

 

Hadházy Ákos független ellenzéki képviselő szerdán a Facebook-oldalán nyilvánosságra hozta a listát, amely alapján a felcsúti milliárdos Mészáros Lőrinc és a vele többször hírbe hozott, de üzleti kapcsolatban is álló Várkonyi Andrea műsorvezető, illetve Mészáros fia és annak felesége utazott pénteken a Bombardierrel. A keddi visszaútra Mészárost és Várkonyi Andreát regisztrálta a cég. A 24.hu rákérdezett az osztrák cégnél, hogy a dokumentum valódi-e, de nem kaptak választ a kérdéseikre.

 

A kedden visszaérkező repülőgépből sajtóbeszámolók szerint két utas szállt ki maszkban, de nem lehetett őket egyértelműen azonosítani őket. A férfit és a nőt ezután egy kisbusszal szállították el a géptől.

mészáros - Bodnár Boglárka mti
Mészáros Lőrinc (Fotó: Bodnár Boglárka / MTI)

 

A 24.hu megkereste Várkonyi Andreát, illetve e-mailben érdeklődtek Mészáros Lőrinc cégcsoportjánál is, hogy ők utaztak-e a gépen, amelyet egyébként Mészáros korábban többször igénybe vett. A Mészáros Csoport kommunikációs igazgatóságától az alábbi választ kapták:

Mészáros Lőrinc úr sem üzleti, sem magánéleti vonatkozásban nem kíván nyilatkozni.

A portál cikke egyébként azt is megjegyzi, hogy Orbán Viktor miniszterelnök március elején arra kért mindenkit a Kossuth rádióban: halasszák el a külföldi nyaralásokat az egzotikus országokba, mivel ezekről a helyekről hozzák be a koronavírus-mutációkat. A kormányfő Dubajt konkrétan meg is említette.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló