2021. május 6., Ivett Frida

Mindenki ügye

#járvány #fesztivál #sziget fesztivál

Néhány hét múlva dőlhet el, hogy lesz-e idén Sziget Fesztivál

ugytudjuk.hu 2021.04.09. 15:43

Április végén határoznak a szervezők.

Április végén derül ki, lesz-e Sziget idén, addig adtak időt maguknak a szervezők, hogy kimondják, megtartják-e vagy sem a fesztivált.

 

Kádár Tamás, a sziget ügyvezetője nyilatkozott a hvg.hu-nak, miszerint a fellépők listája már megvan, a fesztiválnak vannak megállapodásai előadókkal és zenekarokkal, azt azonban jelenleg még nem lehet tudni, lesz vagy nem lesz Sziget Fesztivál a nyáron.

 

Kádár elmondta, számos kérdésre kell választ kapniuk a döntéshez. Elsősorban pontos nyitási tervet kellene látniuk, az ahhoz rendelt feltételekkel. Tudniuk kellene többek közt, hogy utazhatnak-e a zenekarok, a közönség, hogyan szabályozzák a beutazást Magyarországra, mik lesznek a vendéglátóipart érintő szabályok nyáron Budapesten és milyen mozgásterük lesz a védetteknek.

 

A szervező Nagy-Britanniát, illetve az angol fesztiválpiacot hozta fel példaként. Ott a pontos nyitási terv ismeretében több fesztiválra már elkezdtek jegyeket árulni.

 

Via ugytudjuk.hu

 

(Indexfotó: Sziget Sajtóiroda)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló