2023. október 3., Helga

Mindenki ügye

#egészségügy #márki-zay péter

Márki-Zay: Orbán „grazi magánklinikás útjait” ne mi biztosítsuk

Csarnó Ákos 2022.01.09. 10:06

Nem ez az első olyan nyilatkozata, amelyben személyes, lejárató jellegű pletykákkal támad.

Márki-Zay Péter szerint az ellenzék az állami egészségügyet akarja fejleszteni, és nem Orbán Viktor grazi magánklinikás útjait biztosítani, írja a Telex az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének legutóbbi Facebook-videója alapján.

 

Márki-Zay úgy jutott el az ismert, de semmivel alá nem támasztott összeesküvés-elméletig, hogy arról beszélt, a Fidesz magánosítani szeretné az egészségügyet, miközben az ellenzéket vádolja ugyanezzel. Nem ez az első olyan nyilatkozata, amelyben személyes, lejárató jellegű pletykákkal támad.

 

Márki-Zay arról is beszélt, hogy Pintér Sándor készíti elő a feladatot egy 270 milliós tanulmány megrendelésével, és pontos, bizalmas forrásokból tudja, hogy ez így van. A tanulmány alatt valószínűleg azt értette, hogy 2020-ban a Boston Consulting Grouptól rendelt a Belügyminisztérium egy tanulmányt az egészségügy komplex átalakításáról.

 

 

 

(indexkép: Hódmezővásárhely önkormányzat)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló