2024. július 14., Örs Stella

Mindenki ügye

#szex #vérkeringés #újraélesztés #életmentés #országos mentőszolgálat

Majdnem belehalt a szeretkezésbe egy 50 év körüli magyar férfi

ugytudjuk.hu 2021.01.13. 16:58

Szex közben lett rosszul, a kiérkező mentősök élesztették újra.

"Komikusan hangzik, inkább drámai annak az 50 év körüli férjnek az esete, aki szeretkezés közben lett rosszul január elején egy Észak- alföldi faluban" – kezdődik a Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán található bejegyzés.

 

A férfi vérkeringése minden előzetes panasz nélkül omlott össze éppen felesége karjaiban, aki első pillanatban fel sem fogta a szürreális helyzetet. A kezdeti rémület után azonban, a nő minden erejét összeszedte és tűpontosan követte a rutinos mentésirányító életmentő utasításait.

 

A feleség zokogva kezdte meg férje újraélesztését, a segítségére riasztott mentőegységek hamar átvették tőle és emelt szinten folytatták az életmentést. A mentők, több mint egy órán keresztül küzdöttek a férfi életéért a hálószoba padlóján, ami sikerre is vezetett. Végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, ahol azonnal további életmentő beavatkozásokon esett át.

 

CSAKNEM BELEHALT A “HÁZASTÁRSI KÖTELEZETTSÉGÉBE” EGY FÉRJ. ???? Komikusan hangzik, inkább drámai annak az 50 év körüli...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. január 13., szerda

 

Via ugytudjuk.hu

 

(Indexkép: OMSZ Facebook-oldala)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló