2021. April 13., Ida

Mindenki ügye

A Fidesz kommunikációs igazgatója koronavírusos lett, az igazságügyi miniszter karanténba vonult

2020.8.27. 14:51

Hollik István kommunikációs igazgató volt az a fertőzött személy, aki miatt két másik kormánypárti politikus karanténba került. Varga Judit igazságügyi miniszter egy másik koronavírusossal került kontaktusba.

 

Az Egri Ügyek is beszámolt róla, hogy a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs házi karanténba került, mert múlt hét szombaton egy olyan magánrendezvényen voltak, amelyen egy résztvevő koronavírustesztje pozitív lett.

 

Időközben Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy elkapta a fertőzést, és az Azonnali kérdésére azt is elmondta, hogy jelen volt azon a rendezvényen, amelyen Gulyásék – azaz miatta kényszerült karanténba a miniszter és az államtitkár. Hollik a portálnak azt nyilatkozta, hogy egy kerti partin vettek részt. A politikus kiemelte: a nyáron nem járt külföldön és minden szabályt betartott, munkáját pedig egyelőre a karantén szabályait betartva folytatja.

 

Varga Judit (Fotó: Mohai Balázs / MTI)

 

Csütörtökön délután egy újabb fideszes politikus, jelentette be, hogy karanténba vonul: Varga Judit igazságügyi miniszter azt írta közösségi oldalán, hogy hétfőn egy azóta igazoltan koronavírus-fertőzöttel került kontaktusba, ezért bár tünetmentes, és első elvégzett tesztje is negatív, egyelőre otthonról dolgozik.

 

Gulyás Gergelynek egyébként szintén negatív lett az első tesztje, és az Azonnali kiderítette, hogy Orbán Balázzsal is ez a helyzet.

 

(Az Indexképen Hollik István – Fotó: Soós Lajos / MTI)

 

Koronavírus - Karanténba került az Orbán-kormány minisztere és államtitkára

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló