2024. július 22., Magdolna

Mindenki ügye

#budapest #karácsony gergely #vitézy dávid

Komolyan jön fel Vitézy Budapesten, már 23%-on mérik

Farkas Bazsi 2024.01.31. 12:38

Ezzel megelőzi a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjét.

 

23%-ra mérték egy friss a Median által, az LMP megbízásából készült közvélemény kutatáson Vitézy Dávidot - erről a 24.hu írt. Ez annak a tükrében is nagy eredmény, hogy tavaly év végén Vitézy még 9%-on állt, majd egy közelmúltban készített kutatás szerint 16%-ra nőtt a támogatottsága, ami mostanra 23%-ra emelkedett.

 

Az “Ön kire szavazna a budapesti főpolgármester-választáson, ha most hétvégén lennének a választások?” kérdésre válaszolók között még mindig Karácsony Gergely volt a befutó 37%-val, őt követi az LMP és néhány más civil szervezet támogatását élvező Vitézy, a már említett 23%-val, a Fidesz-KDNP meg nem nevezett jelöltje 21%-ot kapott, a jobbikos Brenner Koloman 1%-on áll.

 

 

Fotó: Vitézy Dávid Facebook-oldal

 

Vitézyt legutóbb a Válasz Online kérdezte meg indulási terveiről, akkor úgy nyilatkozott, hogy még nem döntötte el, indul-e, de egyeztet emberekkel arról, volna-e lehetőség a pártpolitikai logikát meghaladva, szakpolitikai alapon tenni a városért.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló