2024. április 17., Rudolf

Mindenki ügye

#fidesz #mém #gyurcsány ferenc #kovács máté #narancslé

Kocsis Máté Gyurcsánynak: Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb

Nagy Donát 2021.06.18. 10:16

Pedig még csak a választási kampány visszafogott uborkaszezonját éljük.

A Fidesz és a KDNP képviselőcsoportja Debrecenben tartott kihelyezett ülést, ahol Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön sajtótájékoztatón beszélt Gyurcsány Ferencről és a pártjáról is – kezdi cikkét a 444.

 

Az MTI összefoglalója szerint azt mondta:

 

– A járvány, a népvándorlás és a gazdasági kihívások mellett Magyarországon az is veszély, ha a múlt tér vissza. „Gyurcsány Ferenc potenciális veszélyt jelent, ha visszatér a hatalomba."

 

– A politikai ellenfeleiket tömörítő csapatot Gyurcsány vezeti, a többiek, köztük „a főpolgármester, aki minden küszöbben orra bukik”, csak epizódszereplők.

 

– Gyurcsány osztja a lapokat, a választás pedig arról fog szólni, hogy „a véres, erőszakos, megszorító politika visszatér-e”.

 

– Gyurcsány Ferenc „gazdasági és társadalmi értelemben” is bűnöző, aki „retorikájával polgárháború irányába tereli” a magyar viszonyokat, és „sokaknak lenne igénye egy Gyurcsány Ferencet megfékező operatív törzs létrehozására”.

 

– Vadai Ágnes DK-s képviselő javaslata, ami alapján a pedofil bűncselekményeknél a gyónási titok feloldható lenne, „nettó egyházellenes provokáció”, a történelemben ilyet „csak Hitler és Vadai kezdeményezett”.

 

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és frakcióvezetője erre azzal a frappánsan humorosnak szánt szöveggel válaszolt a Facebookon, hogy:

Tegnap Orbán, ma Kocsis. Istenemre ezek belém szerettek:)
Küldjek nekik egy fényképet? Egy vacsorameghívás már tolakodó lenne? Vagy csak egy mozi. Foghatnánk egymás kezét. Esetleg édes hármasban. Viktort is meghívnánk. Én ülnék középen.
Ezt még meg kell fontolnom. De nem könnyű ilyenkor higgadtnak maradni, mikor belül éget a tűz.

Kocsis Máté azonban nem hátrált meg:

Feri bátyám leírta a vágyait, de az új törvény értelmében már gyerekeket legalább nem traktálhat vele. Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után!

Az üzengetés azonban a mémesedés felé vette az irányt, ugyanis a DK elnöke válaszul egy viccesnek szánt videót tett közzé:

 

 

Várjuk a fideszesek válaszcsapását.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló