2024. május 20., Bernát Felícia

Mindenki ügye

#jobbik #stummer jános #kilépés

Kilépett a Jobbikból Jakab Péter kihívója


„Ez egy kilépés, és nem egy átlépés" – mondta Stummer János.

A mai napon kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból. A Jobbik szombati tisztújításán világos politikai alternatívát kínáltam a Jobbik kongresszusi küldötteinek, többségük azonban nemet mondott az általam javasolt hazafias politikára és szervezeti megújulásra

– közölte Facebook-oldalán Stummer János.

 

Hozzátette: szombaton nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az a politikai közösség, amelynek az utóbbi 13 évben tagja és építője voltam, nem azon az úton kíván tovább haladni, ami a hazám jövője szempontjából üdvös.

 

Úgy fogalmaz: „Jakab Péter és szűk környezetének politikáját és vezetési gyakorlatát eddig is távolságtartással kezeltem, a továbbiakban viszont nem kívánok közösséget vállalni vele."

A közügyekkel való foglalkozást továbbra is életem részének tekintem, de új párt, vagy politikai mozgalom megalapítása nem áll szándékomban.

Azoknak a remek embereknek, akiket ebben a közösségben volt szerencsém megismerni az utóbbi években, a továbbiakban is minden jót kívánok. Akkor is, ha tagjai még ennek a pártnak, s akkor is, ha már nem – olvasható a kilépési nyilatkozatában.

Ez egy kilépés, és nem egy átlépés

– mondta Stummer János az Ugytudjuknak.

 

A jövőt firtató kérdésünkre a politikus azt mondta: a Békés megyei polgárok, függetlenül attól, hogy támogattak, vagy sem, továbbra is számíthatnak rám, de az, hogy milyen formában folytatom a közéleti tevékenységemet, még a jövő zenéje.

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló