2024. július 20., Illés

Mindenki ügye

#időjárás

Kánikula és napsütés

Csarnó Ákos - Időkép 2024.06.19. 07:01

Odasülünk

 

Szerdán sok napsütésre, forró nyári időre készülhetünk. A déli-délnyugati szél sokfelé élénk, a Dunántúlon több helyen erős lesz. Kora reggel 13-21 fok várható, délután pedig tovább fokozódik a hőség, a legmelegebb órákban 30-38 fokos maximumokat mérhetünk.

 

Csütörtökön egy gyenge hidegfront miatt valamivel több felhő lehet az égen, de eső, zápor továbbra sem valószínű, legfeljebb nyugatra sodródhat be egy-egy gyenge góc. Többfelé élénk, helyenként erős lesz az északi-északkeleti szél, de egy-egy viharos közeli lökés sem kizárt. Jelentősen nem esik vissza a hőmérséklet, a délutáni órákban 29-37 fokot mutathatnak a hőmérők.

Pénteken aztán ismét naposabb idő jön, a Dunántúlon egy-egy hőzivatar kipattanása nem kizárt. Újra rákapcsol a hőség, délután 32-38 fokos kánikulára számíthatunk. A déli, délkeleti szelet a Dunántúlon kísérhetik élénk lökések.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló