2023. június 5., Fatime

Mindenki ügye

#mobil #szolgáltatás #vodafone

Jövő héten nagy leállás lesz a Vodafone-nál

Székely Zoárd 2021.07.11. 15:58

Fizessük be időben a számlákat!

Július végén informatikai átállás miatt fokozatosan leállítja egyes háttérrendszereit a Vodafone Magyarország, így a megadott időintervallumban többek közt nem lehet majd új szerződést kötni, mobilt vásárolni, illetve javíttatni sem, számolt be róla a hwsw.hu.

 

A tájékoztatás szerint az alapszolgáltatások mindvégig használhatók maradnak, a kimaradás jórészt a számlázási rendszer által kezelt, illetve ahhoz szorosan kötődő ügyleteket érinti majd.

 

Az átállás miatt

  • a Vodafone július 14-től nem kézbesít feltöltőkártyás SIM-eket a webes megrendelések alapján;
  • július 19-én leáll a teljes mobil webshopos vásárlás, vagyis ettől az időponttól kezdődően nem lehet új készüléket vásárolni a Vodafone-tól;
  • végül július 24-től 28-ig, öt napon keresztül szünetel majd a szolgáltató gyakorlatilag teljes mobilos ügyintézési folyamata.

Utóbbi öt napban

sem online, sem a Vodafone üzletekben nem lehet majd számlát rendezni, egyenleget feltölteni, készüléket és szolgáltatást vásárolni, illetve a meghibásodott készülékek garanciális ügyintézése is szünetelni fog ebben az időintervallumban.

Nem lehet majd parkolási díjat és autópályadíjat sem fizetni SMS-ben és applikáción sem, de nem lesz elérhető a My Vodafone alkalmazás mobilelőfizetésekkel kapcsolatos ügyintézési felülete sem

 

A szünet alatt a roamingszolgáltatás sem aktiválható a Vodafone-nál. A Vodafone esetében a mostani átállás kizárólag a mobilos ügyfélbázist érinti.

 

 

Címlapfotó: AFP

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló