2024. június 23., Zoltán

Mindenki ügye

#jakab péter #nép pártján mozgalom

Jakab Péter új mozgalmat alapított, amiből pártot is csinálna a jövőben, ha elegen lesznek

Nagy Donát 2022.08.20. 16:09

Az új formáció a Nép Pártján Mozgalom nevet viseli.

Kedves barátaim, beszélgetve veletek azt kell hogy mondjam így az államalapítás ünnepén, hogy ennek a hazának nem kevesebbre lenne szüksége, mint egy új Szent Istvánra. Egy vezetőre, aki képes az egymással harcoló, egymással folyamatosan torzsalkodó törzsekből egy egységes nemzetet építeni, egy olyan államot építeni, ami megvéd, nem megfoszt

mondta szombaton Jakab Péter, a Jobbik volt elnöke Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, aki azért lépett fel egy pódiumra, hogy bejelentse: megalakította a Nép Pártján Mozgalmat, amiből majd akkor lesz párt, ha sokan lesznek. Azt mondta róla, ez egy olyan közösség lesz, ami nem azt kérdezi, hogy ki jobb- és ki baloldali, hanem hogy miben segíthet.

 

 

Visszaadni a nyugdíjakat, a tisztességet, a munka becsületét, a megélhetést, az iskolákat, a kórházakat – ez lesz a mi célunk, mondta. „Építsünk közösségeket, szerte az országban, a legkisebb közösségekben is.”

 

Jakab Péter, a Jobbik korábbi elnöke augusztus 11-én jelentette be, hogy kilépett a pártból azután, hogy a Jobbik új elnöke, Gyöngyösi Márton kemény hangvételű nyílt levélben fordult hozzá. Jakab független képviselőként dolgozik jelenleg a Parlamentben, a Jobbik logójával szerzett mandátumat nem tervezi visszadni.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló