2023. március 21., Benedek

Mindenki ügye

#időjárás

Hidegfront hoz erős lehűlést, csapadékot

Csarnó Ákos - Időkép 2023.03.15. 07:40

 

Március 15-én felhős, borongós idő lesz az ország nagy részén, csak a nyugati és az északnyugati tájakon szakadozhat fel a felhőzet a délutáni órákban. Kezdetben többfelé, napközben egyre inkább az Alföldön és az Északi-középhegységben valószínű eső, amit a előbb a hegyekben, késő délután a Tiszántúlon is havas eső, helyenként havazás válthat fel. Napközben 3-12 fokra van kilátás. Lesznek olyan Dunától keletre eső tájak, ahol délután hidegebb lesz, mint reggel.

 

Csütörtök reggel a keleti határhoz közeli tájakon még havas eső, esetleg hószállingózás előfordulhat. Napközben sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből kisebb zápor, hózápor kialakulhat, főként a középső országrészben. Többfelé élénk, keleten erős lesz az északi-északkeleti szél. Hajnalban -3, +3, délután 7-11 fokot mérhetünk.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló