2024. április 19., Emma

Mindenki ügye

#időjárás

Hideg idő sok napsütéssel

Csarnó Ákos - Időkép 2023.02.08. 07:17

 

Szerdán kezdetben helyenként a Dunántúl keleti felén, valamint délen átmeneti hószállingózás, futó hózápor előfordulhat, de jelentős havazás sehol sem valószínű. Máshol naposabb időre ébredhetünk. Délután az ország legnagyobb részén napos időre számíthatunk, csupán nyugaton, délnyugaton zavarhatják időnként felhők a napsütést. A keleti-északkeleti szelet sokfelé kísérhetik élénk lökések. Hajnalra általában -6 és -11 fok közé hűl le a levegő, de a fagyzugos helyeken és a hegyekben ennél hidegebb is lehet. Napközben a csúcshőmérséklet 0 és 5 fok között alakulhat.

 

Csütörtökön országszerte derült, napos, száraz idő várható, felhő szinte nem is lesz az égen. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. A hajnal ismét erősen fagyos lesz, délután 1-6 fokra számíthatunk.

Pénteken is sok napsütésre számíthatunk, bár időnként megjelenhetnek felhők az égen, de csapadék ezekből sehol sem várható. A nyugati-északnyugati szél sokfelé élénk, néhol akár erős is lehet. A reggel ismét erősen fagyos lesz. Napközben 3 és 8 fok közé melegedhet a levegő.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló