2023. február 3., Balázs

Mindenki ügye

#időjárás-jelentés

Helyenként kis időre kisüthet a nap

Csarnó Ákos - Időkép 2022.11.28. 07:10

 

Hétfőn sokfelé indul párás, ködös idővel a nap, és napközben is többfelé maradhat szürke az idő, rövidebb-hosszabb napos időszakokra a Dunától keletre eső tájakon van kilátás. Helyenként előfordulhat szitálás, esetleg gyenge eső, hajnalban, reggel néhol ónos szitálás is kialakulhat. A Dunántúlon többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik a délkeleti szelet. Hajnalban -4 és +4, kora délután 2 és 8 fok között alakul a hőmérséklet.

 

Kedden keleten, északkeleten süthet ki hosszabb időszakokra a nap, máshol több felhő lehet az égen, a Dunántúlon borongós tájakkal is találkozhatunk. Számottevő csapadék nem várható, de hajnalban, reggel néhol szitálás, ónos szitálás előfordulhat a ködösebb tájakon. A keleti-délkeleti szelet főként a Dunántúlon kísérhetik élénk lökések. Hajnalra a kevésbé felhős tájakon -5 fok köré hűlhet a levegő, napközben pedig 3-8 fokot mérhetünk.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló