2024. április 20., Tivadar

Mindenki ügye

#momentum #kordonbontás

Hatodjára is nekiment a Momentum a kordonoknak, most viszont sikerült lebontaniuk

Csarnó Ákos 2023.05.09. 15:01

 

Hiába a néhány nappal ezelőtti rendőri túlkapás, a gumibotos és könnygázas támadás, immáron hatodik alkalommal bontotta el a Karmelita kolostor előtt jogtalanul felállított kordont a Momentum – áll a párt közleményében.

 

Ezúttal reggel 7 óra körül érkeztek a párt országgyűlési képviselői és politikusai, valamint nagyjából 50 aktivista. Terveik szerint több órán keresztül, folyamatosan őrizni fogják a kordonokat.

 

345053388_696728312256261_3497623202928198333_n 

fotó: Momentum/facebook

„A kordonbontás rendszerbontás! Egy európai országban nincs helye a kordonnak, május 9-én, az Európa-napon is kordont bontottunk." – írja a kordonbontással kapcsolatos Facebook-bejegyzésében a párt.

Addig bontjuk el ezt a kordont, ameddig csak kell. Hiszen jogtalanul áll itt, és elválasztja a kormányt az emberektől és a valóságtól. Mert a valóság az, hogy hazánkban Európa-rekorder 25%-os az infláció, szétverték az egészségügyet és az oktatást, a kormány pedig folyamatos hazudozással áltatja az embereket.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló