2021. december 6., Miklós

Mindenki ügye

#nébih #termékvisszahívás #müzli #zabkása

Figyelem: fulladásveszély miatt hívtak vissza gyerekeknek szánt müzliket és zabkását

MTI 2021.01.22. 16:12

Aki ilyeneket vásárolt, vigye vissza az üzletbe!

Idegenanyag lehetséges jelenléte miatt gyerekeknek szánt Milupa müzlit és zabkását hívott vissza a forgalmazó, a Müller üzletlánc – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

 

A üzletlánc honlapján megjelent tájékoztatás szerint a 400 grammos kiszerelésű "Milupa gyümölcsös müzli gyerekeknek", a "Milupa müzli gyerekeknek", a "Milupa zabkása gyerekeknek" almaszár darabot tartalmazhat, amely fulladásveszélyt okozhat.


A Nébih közölte: a Müller a honlapján és az üzleteiben a vásárlók tájékoztatására felhívást helyezett ki. A hivatal kéri, hogy a visszahívásban érintett termékeket ne fogyasszák el, azok bármelyik Müller üzletbe visszavihetők, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik.


A visszahívott termékeket a fogyasztók a Nébih és a Müller honlapján elérhető gyártási számok és minőségmegőrzési idők alapján azonosíthatják be.

termekvisszahivas-muzli
Kép forrása: nebih.gov.hu

(Indexfotó: pikrepo.com – Képünk illusztráció)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló