2023. december 8., Mária

Mindenki ügye

#időjárás

Hétvégén is folytatódik a vénasszonyok nyara

Csarnó Ákos - Időkép 2022.10.07. 06:57

 

Pénteken többfelé fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, viszont néhol kisebb gomolyok is megjelenhetnek az égen, emellett naposabb tájakkal is találkozhatunk. Ugyanakkor csapadék sehol sem várható. Elsősorban északnyugaton fordulhatnak elő élénk délkeleti széllökések. Hajnalra, reggelre főként a Dunántúlon és északon képződhetnek pára- és ködfoltok. Reggel 3-11, délután 21-25 fokra van kilátás.

 

Szombaton többfelé indul párásan, ködösen a nap, majd napközben a napsütést sokfelé szűrhetik fátyolfelhők, emellett pedig több tájegységünk felett gomolyfelhők is megjelenhetnek az égen. Csapadék estig nem várható. Az általában mérsékelt déli-délkeleti szélben 20 és 25 fok közé melegedhet a levegő. Szombat éjjel egy gyenge hidegfront érkezik feltámadó északi-északnyugati széllel, elszórtan kevés esővel, záporral.

Vasárnap az ország nagy részén több órára kisüt a nap, és csak néhol alakulhat ki futó zápor az időnként megnövekvő felhőzetből. Az élénk, erős északi-északnyugati szélben 16-22 fokot mérhetünk.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló