2024. június 18., Arnold Levente

Mindenki ügye

#időjárás

Feltámad a szél, kisüt a nap a front mögött

Csarnó Ákos - Időkép 2023.11.15. 07:56

De közben egyre hidegebb napok elé nézünk.

 

Az éjszakai kiadósabb esőt követően szerdán változóan felhős-napos időben lesz részünk, helyenként eső, zápor továbbra is kialakulhat, néhol akár az ég is megdörrenhet. Reggelre a szélcsendesebb tájakon pára, köd képződhet. Egyre többfelé megélénkül, megerősödik a nyugati, északnyugati szél, helyenként viharos széllökésekre is számítani kell. Kora reggel 5-11, napközben 11-17 fokra van kilátás.

 

Csütörtökön alapvetően napos idő várható, az időnként megnövekvő felhőzetből legfeljebb keleten, északkeleten fordulhat elő néhol gyenge eső, zápor. Több helyen élénk, néhol erős lehet a nyugati-északnyugati szél. Hajnalban -2 és +7, délután 9 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken beborul felettünk az ég és sokfelé alakulhat ki eső, zápor, helyenként zivatar. A magasabb hegycsúcsokon vegyes halmazállapotú csapadék sem kizárt. Mérsékelt, több helyen élénk lesz a délies szél, este pedig megerősödik az északnyugati szél a Dunántúlon. A csúcshőmérséklet 6-13 fok között alakulhat.

 

idokep.hu

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló