2023. február 3., Balázs

Mindenki ügye

#időjárás

Esős, szeles idő, lassan érkezik egy kisebb lehűlés

Csarnó Ákos - Időkép 2023.01.18. 07:28

 

Szerdán kezdetben többfelé kell számítani esőre, záporra, délen, délkeleten egy-egy zivatar is kialakulhat. Északnyugaton párássá válhat a levegő. Napközben csak helyenként alakulhat ki átmenetileg eső, zápor, majd a kora esti óráktól ismét egyre többfelé várható csapadék. A nap első felében sokfelé élénk, keleten erős lesz a déli-délnyugati szél, majd délután már csak északkeleten és keleten lehet szeles az idő. Reggel 0-9, kora délután 4-13 fokra van kilátás, délkeleten és délen mérhetjük a legmagasabb értékeket.

 

Csütörtökön is sok felhő lesz fölöttünk, eleinte sokfelé, délután már csak északon, északkeleten fordulhat elő csapadék. Elsősorban esőre, záporokra számíthatunk, de helyenként északon és a Dunántúlon átmenetileg havas eső, kisebb havazás is kialakulhat. Az északnyugatira forduló szelet többfelé élénk, a Dunántúl északi felén erős lökések kísérhetik. Lehűlés kezdődik, délután már csak 2-9 fokra számíthatunk.

Pénteken jelentős bizonytalanság mellett egy újabb mediterrán ciklon érkezhet, ezúttal délkelet felől. Sokfelé ismét számítani kell esőre, havas esőre, de helyenként havazás is kialakulhat. Nyugaton, északnyugaton van a legkisebb esély csapadékra. Az élénk, erős északi-északnyugati szélben napközben 1-5 fokra van kilátás.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló