2024. július 13., Jenő

Mindenki ügye

#tv2 #közmédia #nívódíj #ripst

Érték és Minőség Nagydíjas lett a Ripost, a TV2 és az M1

Barna Benedek 2022.09.08. 15:30

A nívódíjakat csütörtökön adták át a Parlamentben.

 

Az idén az öt fordulós értékelés eredményeként 34 pályázó 41 munkája kapta meg az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát. Néhány pályázó különdíjakban is részesült. Az elismeréseket, különdíjait csütörtökön adták át az Országházban – számolt be az MTI.


Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati rendszer alapítója beszámolt arról, hogy a díjazottak többsége, mintegy 80 százaléka rendelkezik már ÉMIN, vagy valamilyen más minősítéssel, díjazással, védjeggyel, 19 pályázó már korábban is részt vett a pályázaton. A 2022. évi díjazottak az ország 13 megyéjéből és Budapestről érkeztek.


Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a pályázat fővédnöke adta át az alapítók és a kiírók tanácsa külön elismeréseit, amelyek a következők voltak:

 

– Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, az M1 Csatornaigazgatóság alkotógárdája és a Ripost szerkesztősége kapta.

DBZOL20220908009
Az M1 Csatornaigazgatóság alkotógárdája képviseletében Illés Béla, az M1 csatornaigazgató-helyettese (j) vette át a díjat Latorcai Jánostól (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

– Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Vállalkozási Nívódíjat a legtöbb ÉMIN védjegyet használó Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. kapta.

 

– Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Innovációért Nívódíjat Terék József előadóművész nyerte a Tárogató Hungarikum Koncert Online Edition 2021 megnevezésű pályázatáért.

 

– Az Érték és Minőség Energiahatékonyságért és Környezetvédelemért Nívódíjat a Karsai Műanyagtechnika Feldolgozó és Szerszámgyártó Holding Zrt. magaságyás légáteresztő fallal elnevezésű pályázatának ítélték oda.

 

– Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Digitalizációért Nívódíj idei tulajdonosa a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. "Zöldülj velünk" szemléletformáló programja.

 

– Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Év Felfedezettje különdíjat az Optimális Biztosítási Kft. optimális akadémia RINO képzési programjának ítélték.

 

– Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Lokálpatrióta Különdíjat a Panyolai Szilvórium Zrt. kapta.

 

– Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Ifjúságért Nívódíjat a Balázs-Diák Kft. vette át.

 

A védjegyhasználatot nyert pályázatok teljes listája ITT érhető el.

 

 

(Indexkép forrása: Érték és Minőség Nagydíj / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló