2023. február 3., Balázs

Mindenki ügye

#időjárás

Érkezik a csapadékos, kissé szeles idő

Csarnó Ákos - Időkép 2023.01.16. 08:04

 

Hétfőn egy mediterrán ciklon hoz sokfelé csapadékos időt. Elsősorban eső várható, de reggel, délelőtt főként a Dunántúl nyugati felén, valamint a Dunántúli-középhegység magasabb részein, napközben pedig az Északi-középhegység magasabban fekvő tájain havas eső, havazás is kialakulhat. A déli-délkeleti szél többfelé élénk, délkeleten erős lehet. Reggelre helyenként pára, köd képződhet. Hajnalban 0 és 5, kora délután 1 és 10 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten lehet enyhébb az idő.

 

Kedden eleinte többfelé várható eső, zápor, a legmagasabb hegyeinkben esetleg havas eső, hózápor is előfordulhat, majd napközben átmenetileg kevesebb helyen eshet, többfelé a felhőzet is felszakadozhat, átmenetileg a nap is kisüthet. Délután délnyugat felől viszont újabb kiadós eső érkezik. Sokfelé szeles lesz az idő, az ország keleti felén erős lökések is kísérhetik a déli-délnyugati szelet. 4 és 12 fok közötti maximumokat mérhetünk.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló