2022. január 26., Vanda Paula

Mindenki ügye

#bíróság #szilágyi liliána #szilágyi zoltán

Elvette a bíróság Szilágyi Liliána húgát az apjától, csak időközben nagykorú lett

Székely Zoárd 2022.01.06. 07:43

21 hónapon keresztül figyelmen kívül hagyták az ítéletet.

Egy 2020-as jogerős bírósági döntés szerint Szilágyi Zoltán durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg a házassága, érzelmileg zsarolta, megfélemlítette a feleségét, később ellehetetlenítette a nő kapcsolattartását kisebbik lányukkal, Szilágyi Gerdával.

A másodfokon lezárt válóper ítélete alapján Szilágyi Zoltánnak három napon belül át kellett volna adnia Gerdát az édesanyjának, azonban az eljárást addig húzták, hogy Szilágyi Liliána testvére időközben nagykorú lett, így a bíróság döntését figyelmen kívül hagyták, 21 hónapon át negligálva az ítéletet

– számolt be róla a Blikk.

 

A lap azt írja, a gyerek nem tudott a 2016 márciusában a családban történtekről, és az apával töltött 3 év alatt megtagadta az anyját. A bíróság szerint Szilágyi Gerdának az apja felügyelete alatt önálló programjai sem lehettek, már ez is kétségessé tette, hogy az apa alkalmas volt-e a gyereknevelésre.

2016-ban az Európa-bajnokság előtt bent voltam a szobájában és próbáltam kinyomtatni valamit, amire valamiféle ürügyet talált, hogy én miért nem csinálom azt jól. Erre mondtam, hogy légy szíves, hadd csináljam, amire elborult és nekem jött. Összevissza elkezdett ütni, én pedig életemben először megpróbáltam megvédeni magamat. Elkezdtem védekezni, de olyan szinten elkezdtem rettegni tőle, hogy elengedtem magamat.

„Ledobott a földre és elkezdett tiszta erőből fojtogatni, miközben azt üvöltötte, hogy »megöllek, te rohadt kis kurva«"

– mesélt a történtekről Szilágyi Liliána D. Tóth Kriszta műsorában, aki nemrég azt is elárulta, hogy egy 2015-ös családi nyaraláson öngyilkos akart lenni.

 

Szilágyi Zoltán lánya állításaira egy levélben válaszolt, amiben többek között azt írta, aki ismeri mindkettőjüket, az tudja, mi az igazság. Később megszólalt az ügyben Szilágyi Liliána húga, Gerda is, aki védelmébe vette az édesapját, és hazugnak nevezte a testvérét.

 

A lap megkereste Szilágyi Zoltánt, de nem érték el.

 

 

Címlapfotó: Instagram

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló