2023. szeptember 22., Móric

Mindenki ügye

#brüsszel #szájer józsef #orgia

Brüsszeli orgia: így fogták el a menekülő Szájer Józsefet a belga rendőrök (FOTÓK)

ugytudjuk.hu 2021.03.24. 14:06

Egy tévéstáb rögzítette a jelenetet, most tették közzé a felvételeiket.

Exkluzív felvételeket ígér Szájer József őrizetbe vételéről a flamand VTM televízió. A Bargoens prudukciós iroda ugyanis tavaly novemberben rendőrökkel forgatott, amikor rendőrségi razziát tartottak a Brüsszel belvárosában tartott orgián, számolt be az Euronews.

 

A filmet holnap mutatják be a Flikken BXL (Brüsszeli zsaruk) című műsorban a belga VTN csatornán, azonban egy elég látványos előzetes már most elérhető az IDE KATTINTVA, ebből a videóból mutatunk meg néhány pillanatképet alább:

#GALLERY_45#

A felvételen látható, hogy Szájer József színes, bojtos sapkában, melegítőalsóban, fekete dzsekiben és hátizsákban áll a rendőrök között, akik a falhoz támasztják és kérdéseket tesznek fel neki.

 

Egy szemtanú beszámolója alapján kiderült, hogy Szájer az ereszcsatornán menekült az egyik házból. A rendőrök megkérdezik tőle, hogy miért mászott ki az ablakon, amire Szájer azt feleli: muszáj volt.

 

A rendőr rádión jelenti a központnak a helyzetet: bulit tartanak az épületben, Szájer pedig a homlokzaton menekült le, ezért meg is sérült a kezén. A rendőrök megkérdezik Szájert, szüksége van-e mentőre, mire ő azt feleli, hogy nem. A rendőr pedig beszól a központba, hogy van egy kis sérülés a politikus bal kezén, de ezért nem kell mentő.

 

A stáb ezután a buli helyszínéül szolgáló lakásban is forgatott.

 

Frissítés: Mint azt az Index kiszúrta, Szájer József szerdán közleményt adott ki, amelyben azt írta, a gyülekezésitilalom-sértési és drogbirtoklási ügyét a belga hatóság "megvizsgálta és jogkövetkezmény nélkül lezárta hivatalos eljárás nem indult, a mentelmi jog felfüggesztését nem indítványozták". A járványügyi korlátozások megszegése miatt 250 eurót fizetett.

 

Frissítés2: A Telex szerda este arról számolt be, hogy a Szájer letartóztatásáról készült felvételek mindenhonnan eltűntek, egy hely kivételével, ahol viszont megvágták a videót, hogy kimaradon belőle Szájer neve. A lap kereste a belga tévécsatornát, kérdéseket küldtek nekik a felvételről,de egyelőre nem válaszoltak.

 

Frissítés3: Csütörtökön este ment a belga tévében a rendőrös dokumentumműsor, de abban sem volt már benne a Szájer elfogásáról készült felvétel – számolt be a Telex. A portál azt írja, sajtóértesülések szerint az előzetes videót a brüsszeli ügyészség szedethette le, amiért elhangzott benne Szájer neve – ezzel szerintük sérülhetnek a személyes adatokhoz fűződő jogai –, ugyanakkor a videóanyagot, amelyben a volt EP-képviselő arca kitakarva szerepelt, elvileg nem kifogásolta az ügyészség, így új narrációval akár közzétehették volna a felvételeket.

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló