2024. május 27., Hella

Mindenki ügye

#románia #erdély #balog zoltán #gyulafehérvár

Balog Zoltán arcra adott csókkal békített meg egy román nacionalistát (VIDEÓ)

Fekő Ádám/Azonnali.hu 2022.05.21. 15:00

Igazán krisztusi pillanatnak lehettek tanúi azok, akik ott voltak Gyulafehérváron Bethlen Gábor szobrának leleplezésénél.

azonnalipp

Igazán nem lehet mondani, hogy Balog Zoltán – az egykori EMMI-miniszter, 2021 óta a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki egyházkerületének püspöke – ne lenne hatással az emberekre: a Maszol.ro videón örökítette meg, ahogy pusztán két arcra adott csókkal nyugtatott le egy román nacionalistát Gyulafehérváron:

 

 

A férfi tulajdonképpen egyedül tüntetett a Magyar Református Egység napján, aminek főattrakciójaként egészalakos szobrot lepleztek le Bethlen Gáborról.

A kiabálás akkor halkult el, amikor Balog közel lépett (a videón nagyjából 3:30-nál), és megtette a csodát, amire nem is érkezhetett jobb válasz annál, mint hogy a férfi kissé céltalanul eltántorgott, mintha el is felejtette volna Balog gesztusától, hogy tulajdonképpen mit akart ott.

 

Az eseményen egyébként jelen volt a pár napja már köztársasági elnökként utazgató Novák Katalin is, de ezen a videón neki nem jutott nagyobb szerep.

 

(Ezt a cikket az Azonnali szállította.)

 

 

Indexkép forrása: Maszol.ro / Facebook

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló