2024. február 25., Mátyás

Mindenki ügye

#jobbik #adó #üzemanyaghiány

Az üzemanyagár adótartalmának csökkentését kezdeményezi a Jobbik

Farkas Bazsi 2022.12.07. 13:29

 

Országgyűlési határozati javaslatot nyújtottak be az üzemanyagár adótartalmának csökkentése érdekében jobbikos képviselők - jelentette be szerdai online sajtótájékoztatóján egyikük.

 

Dudás Róbert, a párt alelnöke, parlamenti képviselője arról beszélt: a kormánynak tárgyalnia kell az Európai Bizottsággal az üzemanyagok jövedéki és általános forgalmi adójának csökkentéséről, el kell tekintenie a magas ár és adó miatti "extraprofittól".

 

Mindenki mélyen a zsebében nyúlt már a magyar társadalomban, itt az ideje, hogy végre a kormány is mélyen a zsebébe nyúljon; engedje el az adók jelentős részét, így segítve az embereket - fogalmazott a Jobbik politikusa.

 

Dudás Róbert a kis benzinkutak előnyben részesítését is sürgette a sajtótájékoztatón, mondván, a vidék lakosságának mindennapi élete attól az 5-600 töltőállomástól függ, amelyeket most a bezárás fenyeget. Hangsúlyozta, nem a benzinexport, hanem ezen kutak kiszolgálása Magyarország érdeke.

 

indexkép: Getty Images

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló