2024. május 28., Emil Csanád

Mindenki ügye

#rendőrség #ittas vezetés #kampány #baleset-megelőzés

A Szomszédok Janka nénijével kampányol az ittas vezetés ellen a rendőrség – VIDEÓ

ugytudjuk.hu 2021.11.29. 15:55

Az egyik legmegfelelőbb ember a feladatra.

Janka néni megmondta, az alkohol és a vezetés nem barátok!

– ezzel a videóval hívja fel a figyelmet a rendőrség az ittas vezetés veszélyeire. A videó főszereplője nem más, mint a Szomszédok Janka nénije, azaz Pásztor Erzsi.

 

Az alkohol és a vezetés nem barátok! Ki is tudna ezzel jobban érvelni, mint Janka néni. Hiszen ha azt mondjuk Janka néni, biztos sokaknak Pásztor Erzsi legendás jelenetei jutnak eszébe a Szomszédokból. Bár már több mint húsz éve annak, hogy a színművésznő a tintás, mindig kellemetlenkedő rokon bőrébe bújt, ma is kevesen vannak, akik ne tudnának tőle idézni valami örökbecsűt. A művésznőnek az ellenszenves, mégis szerethető Janka szerepében évekig bensőséges kapcsolata volt a „pohárral”, amibe ugye mindig jobb, ha sör került, hiszen a víz klóros, de azt is tudjuk, hogy a maradék bort sem szabad az üvegben hagyni, nehogy megpimpósodjon. Tej helyett pedig megteszi egy stampedli pálinka is, vagy pár korty vodka, ha az ember ki van tikkadva. Nade mit tanácsol Janka néni buliba indulás idején?

– írták a videó mellé.

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló